Beginpagina Neem contact op met Yoga Studio Hoorn Meld je aan voor de yogalessen Yoga voor ontspanning Zwangerschapsyoga Yoga op maat voor (ex-)kankerpatiënten

De favorieten van Yoga Studio Hoorn

Yoga is een uitstekende manier om aandacht te schenken aan uw welzijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Yoga Studio Hoorn koos speciaal voor u producten en diensten die daarbij passen. Hieronder een lijstje met onze favorieten.

Salon Tismooi

Salon T!smoo! Stephanie van Salon T!smoo! Stephanie van Salon T!smoo!

 

Bij Salon T!smoo! kun je terecht voor diverse workshops - waaronder babymassage - en behandelingen, zoals een luxe massage, zwangerschapsmassage, manicure, pedicure, noem maar op!

"Salon T!SMOO! is een salon waar u lekker tot uzelf kunt komen. Verzorging van uw huid is mijn zorg en daar ben ik dan ook in gespecialiseerd en gediplomeerd." - Stephanie

Bezoek de website »

 

Ontspan - Massage & Oefentherapie voor vrouwen

Salon T!smoo! Stephanie van Salon T!smoo! Stephanie van Salon T!smoo!

"Wij stellen onszelf tot doel vrouwen de aandacht te geven die op dat moment daadwerkelijk nodig is in de vorm van ontspanning." - Ontspan.

Marloes Wüst en Irene Maas zijn gecertificeerde masseuses met passie voor hun vak. Zij bieden diverse vormen van massage aan, waaronder babymassage, hotstone massage en kindermassage.

Bezoek de website »

 

Nieuws

 

Gratis proefles
Wil u een les uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Yoga Studio Hoorn om een afspraak te maken.
Vraag een gratis proefles aan »

 

 

   
 
Yoga Studio Hoorn is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland en erkend door de Europese Yoga Unie.
Vereniging Yogadocenten Nederland